Säännöt ja UKK

Tällä sivulla käydään läpi Kisut.fi foorumin säännöt ja usein kysytyt kysymykset. Käyttäjät sitoutuvat noudattamaan sääntöjä. Sääntörikkomuksista seuraa huomautus, esto tai pahimmassa tapauksessa käyttäjätunnuksen sulkeminen.

Ylläpito ja valvojat valvovat sääntöjen noudattamista. Jokainen käyttäjä voi ilmoittaa sääntörikkomuksista liputtamalla viestejä.

Sivun alareunassa on UKK osio, jossa on jokunen usein kysytty kysymys foorumiin liittyen.

Laki

Noudatamme täällä Suomen lakeja. Käytäjä on itse vastuussa miten palstaa käyttää ja käyttäjä on vastuussa omista kirjoituksistaan. Tekijänoikeuslakia on hyvä noudattaa mm. kuvien suhteen.

Hyvät tavat

Älä mene henkilökohtaisuuksiin ja älä kiusaa toisia niin pidetään ilmapiiri mukavana kaikille. Pidä mielessä myös netiketti.

Tunnus

Tee vain yksi tunnus foorumille. Useista tunnuksista rankaistaan. Tunnuksen nimimerkki ei saa olla häiritsevä tai loukkaava.

Otsikot

Tee aiheelle kuvaava otsikko. Esim. pelkkä Moi! ei ole hyvä otsikko.

Kategoriat

Pyri sijoittamaan viestisi oikeaan kategoriaan. Mikäli oikeaa kategoriaa ei ole vielä niin sitä voi pyytää siihen tarkoitetussa ketjussa.

Sääntöjen muuttaminen

Ylläpito pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä kun kokee sitä tarpeelliseksi. Foorumi kehittyy koko ajan ja säännöt kehittyy foorumin mukana.

Lainaaminen

Voit lainata käyttäjän tekstiä, mutta tee se harkiten. Älä muuta lainattua sisältöä ja lainaa vain olennainen osa.

Kuvat

Voit lisätä kuvia joko liittämällä sen keskusteluun tai sitten siirtämällä sen ensin vaikka Imgur palveluun. Käyttäjät ovat itse vastuussa lisäämiensä kuvien tekijänoikeuksista.

Mainostaminen

Mainosta vain sille tarkoitetuilla alueilla/ketjuissa.

Valvonta ja ylläpito

Ylläpitoa hoitaa valvojat sekä ylläpitäjä. Lisäksi käyttäjät voivat liputtaa viestejä joihin sitten ylläpito puuttuu tarpeen mukaan.

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Kategoria puuttuu

Voit pyytää kategoriaa siihen tarkoitetussa ketjussa.

Kuinka lisätä kuva?

Voit raahata kuvan editoriin tai käyttää 29 ikonia editorissa. Taikka sitten voit linkittää suoraan kuvaan saman ikonin kautta.