Foorumin päivitykset ja huollot


#1

Foorumin ylläpitämiseen liittyy aina huoltoja ja päivityksiä. Ilmoitammekin tässä ketjussa mitä olemme tehneet ja mistä syystä. Meidän alusta on nopeasti päivittyvää sorttia, joten korjauksia ongelmiin tulee aika vikkelään ja alusta kehittyy kovaa vauhtia eteenpäin.


#2

Otettiin Amazon S3 käyttöön.

Nyt varmuuskopiot ovat 7 päivän ajalta sekä palvelimella, että Amazon S3 tilassa tallessa. Tällä varaudutaan ongelmatilanteisiin. Nyt jos esim. palvelimen kiintolevy hajoaa on varmuuskopiot myös toisessa paikkaa.

Samaten kaikkien lisättyjen kuvien originaaliversiot menevät myös S3 palveluun. Tällä säästetään virtuaalipalvelimen kiintolevytilaa.


#3

Pieni huoltokatko. Sähköpostit ei jostain syystä kulkenut kuten piti. Tämä korjattu.


#4

Tulossa on muutoksia sähköpostin lähetyksiin. Otetaan käyttöön Amazon SES mikäli kaikki menee kuten pitää. Tämä aiheuttaa pienen katkoksen foorumin toiminnassa lähiaikoina (parin päivän sisään). Ilmoittelemme, kun homma on kondiksessa :slight_smile:


#5

Amazon SES palvelu otettu käyttöön. Sähköpostien pitäisi kulkea nyt varmemmin. Ilmoitelkaa mikäli koette ongelmia sähköpostien tulossa. Pyydän myös, että niitä ei merkata roskapostiksi. Omista asetuksista voitte säätää sähköpostien vastaanottamiseen liittyviä asetuksia.