Raapimispuu suosituksia?


#1

Meidän raapimapuu alkaa olla hyvin raavittu jo. Tämä on ostettu joskus useampi vuosi sitten Zooplussasta ja kuten kuvasta näkee alkaa olla kulumaa vähän joka puolella :smiley:

Tämä oli alunperin kattoon asti, mutta jossain välissä otettiin pituutta pois ja hieman madallettiin ja laitettiin pussit samalle tasolle. Kissat tolskaa sen verta tuossa, että pitää pari käsipainoa olla hyötykäytössä :wink:

Millaista suosittelisitte?
Olen katsellut raapimatynnyreitä tjs. ja erilaisia puita. Nuo pussit on kova juttu olleet meillä ja noissa majoissa ei niinkään ole viihdytty. Mietin sitäkin, että otan nuo pussit tuosta talteen, ne kun on hyvässä kunnossa ja kehikko on rautaa. Ne voisi sitten napata kiinni uuteen puuhun mikäli tarvetta on. Koko voisi olla samaa mitä tuo eli siinä 1.5-2m kantturoissa.


#2

Meilläkin on Zooplussalta ostettu raapimispuu käytössä. Hyvin voi edelleen, lähes 4v käytön jälkeen! Syksyn alussa ostin “kakkospuun” catioon pihalle Preecolta. Näytti samalta kuin kaikki muut, esim. Zooplus. Mutta heti kootessa huomasi, että paljon hötömpää materiaalia, kuin esim. se Zooplus. Preeco on halvin kyllä, mutta ei kyllä ainakaan tuunaamatta kestä riehumista… Itsekin miettinyt kakkos-sisäraapimapuuksi tynnyriä. Ne vaan on hurjan kalliita… Mutta jäämpäs tänne seuraamaan, jos tulee muilta hyviä vinkkejä :slight_smile: .